Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیفه گفت: برنامه رمضانی امسال به نام «مهر و ماه» ایجاد شد و برای آن سه بخش اصلی را طراحی کردیم که در یکی از بخش ها آرزوهای ایتام تحت پوشش کمیته امداد توسط حامیان برآورده می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «محسن خلیفه»، امشب (یکشنبه 5 خرداد) در حاشیه بازدید خبرنگاران از محل پخش برنامه رمضانی «مهر و ماه»، گفت: برنامه رمضانی امسال به نام «مهر و ماه» ایجاد شد و برای آن سه بخش اصلی را طراحی کردیم که بخش اول را به نام «حال خوب» در نظر گرفتیم هر روز از یک صنف و شغل دعوت می کنیم و از آنها می پرسیم چگونه می توانند حال مردم را خوب کنند، چرا که هر کسی می داند چه میزان به سهم خودش چه کاری برای مردم انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تهیه کننده برنامه رمضانی «مهر و ماه» اضافه کرد: بخش دوم «قهرمان من» ایجاد شد و افرادی که کار قهرمانانه را انجام دادند، مورد تجلیل قرار گیرند، دیواری به نام قهرمانان ایجاد شد و نام قهرمانان استان بر روی آن قرار می گیرد.

 

وی با اشاره به اینکه بخش سوم برنامه متناسب با شعار سال و همچنین حمایت از تولید بوده است که «رونق تولید» نام دارد، اظهارداشت: از کارآفرین های موفق استان فارس دعوت کردیم و آنانی که موفق شدند با دست خالی کارهای کارآفرینی را انجام داده اند و نحوه موفقیت خودشان را برای مردم توضیح می دهند.

 

خلیفه افزود: یک سری گزارش در خصوص روزی حلال هم به شکل ضبطی بین فاصله های مختلف برنامه پخش می شود.

 

وی تاکید کرد: در بخش «سبد آرزوها» هم آرزوهای ایتام بی سرپرست کمیته امداد را برآورده می کنیم و این اتفاق توسط حامیان انجام می شود و تاکنون تعدادی به عنوان حامی برخی از این افراد را تحت پوشش قرار داده اند.

 

خلیفه گفت: در بخش آرزوها، شاید برخی چیزهایی که می خواهند جزئی از حداقل های زندگی است.

 

تهیه کننده برنامه رمضانی «مهر و ماه»، علت استفاده از یک خانه قدیمی را ایجاد تنوع برای مخاطبین خواند و یادآور شد: قصد داشتیم بینندگان یک حس خوب از برنامه درک کنند در این محل سه لوکیشن ایجاد کردیم که آقای خسروی، مدیر «خانه باغ ایرانی (خانه محلاتی)» بسیار حمایت کرد.

 

وی در خصوص تعداد عوامل همکار در این برنامه هم گفت: حدود 40 نفر نیرو اکیپ تولید در این محل مستقر هستند و حدود 10 نفر هم در مرکز فعالیت دارند و بخشی های مختلف صدا و سیمای مرکز فارس در انعکاس این برنامه دخیل هستند.

 

خلیفه با اشاره به اینکه کارگردان این برنامه آقای علی محمد بهمنی است، افزود: 2 بخش از این برنامه را می توان بازتولید کرد که این بخش ها پس از ماه مبارک رمضان به روی آنتن می رود.

 

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان شب قدر خبرگزاری شبستان مجلس مراسم شب قدر نماز جمعه ماه مبارک رمضان کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر صدا و سیمای مرکز فارس شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۸۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش ۵۱۶ هزار فرزند یتیم توسط حامیان

حبیب‌اله آسوده، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد در مراسم گرامیداشت مقام استاد شهید مطهری و روز معلم گفت: همکاری ۴۰ ساله کمیته امداد و وزارت آموزش و پرورش در جشن مهم با محوریت علم و دانش و دانایی با نام جشن عاطفه‌ها قابل تقدیر است.

وی با تاکید بر اینکه از ظرفیت بالای مردم خیر در کمک به دانش‌آموزان نیازمند باید استفاده بهینه ‌شود، اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف، تحت حمایت کمیته امداد هستند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد تصریح کرد: آنچه امروز توقع محرومان است، فرصت تلاش و معاش در شرایط سخت اقتصادی امروز است و در همین راستا تعداد زیادی از استعدادهای برتر در خانواده‌های محروم با کمک کمیته امداد به کارآفرینی رسیده‌اند و برای افراد جامعه ایجاد شغل کرده‌اند.

آسوده گفت: آنچه که در جامعه ما در فرهنگ نوجوانان تحت حمایت، باید برجسته شود، هویت‌بخشی به استعداد عقلی و فکری و استعداد انقلابی و دینی است که نقش معلمان عزیز  با بینش فرهنگی و اقتصادی در این زمینه بسیار مهم است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، وی با اشاره به حمایت از ایتام توسط دانش‌آموزان و معلمان نیکوکار خاطرنشان کرد: تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار حامی در سراسر کشور، ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین را حمایت می‌کنند که حدود ۱۰ درصد از این حامیان زیر ۲۰ سال هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • روایت معلم نیکوکار بیرجندی که ۱۱ فرزند معنوی دارد
  • حمایت ۶۴۴۰ معلم کرمانی از ایتام کمیته امداد
  • پوشش ۵۱۶ هزار فرزند یتیم توسط حامیان
  • حمایت‌ ۲ هزار و ۱۰۰ معلم نیکوکار البرزی از ایتام
  • حمایت ۵۱۴۰ معلم لرستانی از ایتام
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • ۳۶۰۰ نفر به جمعیت حامیان ایتام در قزوین افزوده شد
  • حمایت بیش از ۲۵۰۰ معلم اردبیلی از ایتام
  • ۲ هزار و ۳۵۷ معلم بوشهری حامی ایتام هستند